Борщ Український

144.00
грн
*Вага може відрізнятись на ±100 г. Точну вартість повідомить оператор при підтвердженні замовлення

Склад: картопля, морква, цибуля, капуста, буряк, болгарський перець, окріп, петрушка, фрикаделька з м ясного фаршу свинини, томатна паста, цукор, оцет 9%, сіль, перець.

Поживна (харчова) цінність в 100г продукту: білки - 3,8г; жири - 2,9г; вуглеводи - 4,3г
Енергетична цінність (калорійність) в 100г продукту: 221, ЗкДж (57,7ккал).

Строк придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -18С. В літній період рекомендовано переносити в термопакетах.

Спосіб приготування: У 2.5 л киплячої води вкинути суміш (картоплі, капусти, зелені і фрикадельок) варити на середньому вогні 20 хв після того вкинути морквяну зажарку і ще варити 15 хв, а після вкинути бурякову зажарку і дати поваритись ще 10 хв. В загальному борщ готувати 45-50 хв. Дати настоятись.

Не дозволено повторно заморожувати.
Додайте до замовлення
Click to order